Placeholder 10 gode gaver til konfirmanden— SmartPlay | Danmark Gå til indhold
10 gode gaver til konfirmanden

10 gode gaver til konfirmanden

Konfirmationsperioden nærmer sig og i den anledning, har vi selvfølgelig fundet vores 10 bedste bud på en god konfirmationsgave. Du finder en masse forslag herunder i forskellige prisklasser, så du nemt kan finde den perfekte gave uanset dit gavebudget. Hvis du ikke lige finder gaven herunder, så kan du altid tjekke hele vores sortiment ud og lur mig, om du ikke finder en god gave imellem alt vores gode gaming gear.

 

3 gode gaver under 200,-

Den første kategori vi starter med, er gode gaver i prisklassen under 200 kr. Vi har en masse produkter i denne prisklasse, men vi har udvalgt 3 produkter som gamer-konfirmanden helt sikkert vil elske.

 

SmartPlay MVP-controller: 99,- (link)

Den første gave er vores helt egen SmartPlay MVP-controller. Controlleren lader dig forvandle din telefon om til en spillekonsol eller næsten i hvert fald. MVP-controlleren kan anvendes til en masse forskellige spil og er blandt andet god til First Person Shooter spil så som Fortnite. Så kender du en ihærdig Fortnite konfirmand, så ville den controller helt sikkert falde i god jord. Den er nem at anvende og sikre at du ikke overanstrenger dine hænder ved længere spillesessioner. Samtidig, passer den til næsten alle telefonstørrelser og du kan nemt have den med på farten, da den vejer ganske lidt. 

 

Piranha PS5 sleeve og greb 10 i 1 pakke: 149,- (link)

Her er gaven som alle Fifa gamers bliver glade for: sleeves til deres PS5 controllers. Pakken indeholder også greb, så man nemmere kan få fat i joysticket uden at fingrene glider og uden at få krampe i fingrene efter længere tids brug. Det bedste af det hele? Pakken indeholder 10 produkter og koster kun 149,-.

 

NOS K-100 Core LED fuld gaming tastatur: 199,- (link)

Mangler konfirmanden et nyt tastatur? Så er dette et godt bud. Tastaturet har LED belysning som kan indstilles i mange forskellige farver og lysstyrker. Keyboardet kommer i Nordisk layout og med fuldt layout, så du både har FN funktionstaster og numpad i tastaturet.

 

4 gode gaver under 500,- 

Den næste kategori af gaver vi vil introducere, er gaver i prisklassen 200kr. – 500kr. Her kan du finde vores bud på nogle af de bedste produkter i den prisklasse.

 

GitGud! Musemåtte: 229,- (link)

Her er noget alle gamers har brug for: en god musemåtte. Vores bud på en god musemåtte er fra det populære mærke GitGud! Udover, at de har høj kvalitet og godt glid, så findes de også i et væld af fede designs.

 

ZEN Blålys briller: 299,- (link)

Blålys briller er på det seneste blevet virkelig populære og det forstår vi godt. Blålys briller er især gode til gamere som burger mange timer foran skærmen. Filteret i brillerne trækker alt det blålys ud og sikre at du ikke overbelaster dine øjne, samt for ondt i hovedet ved længere gaming sessioner. Disse briller vil med sikkerhed gøre gavn for konfirmanden og hjælpe dem med at blive udsat for mindre skadeligt blålys.

 

NOS M-650 ultralet RGB gaming mus: 329,- (link)

Denne ultralette gaming mus med RGB og optisk 7200 DPI-præcisions sensor, er alt konfirmanden har brug for i en gaming mus. Den vejer kun 72g og har et fedt bikageudseende. Derudover, så kan musen indstilles i flere forskellige farveuniverser. Den kan tilsluttes med USB og nemt tages med på farten.

 

NOS H-500 RGB gaming headset: 329,- (link)

Hvis konfirmanden ønsker sig et nyt headset, så er dette et godt bud. Det ultralette RGB headset med noise canceling mikrofon og antisved stof i ørebøfferne, passer til alle og er i høj kvalitet til en overkommelig pris. Mikrofonen kan tages af, hvis man ønsker at bruge headsettet uden. Det kan nemt tilsluttes med USB til alle enheder.

 

3 gode gaver over 500,- 

Til dem med et lidt større gavebudget, er der her nogle god bud på gaver som har en værdi af over 500,-. 

 

EXE Luna 1080p streaming webcam: 599,- (link

Dette webcam er er alt hvad konfirmanden har brug for til videoindhold, videoopkald og livestreaming. Det har indbygget ring light og er i fuld HD. Det er godt både til online møder og streaming, plus det kommer med en trefod så det monteres på mange forskellige overflader. 

 

Piranha Bite gaming stol i sort PU læder: 1299,- (link)

Hvis der er noget gamers har brug for, så er det en stol med god komfort. Det er helt sikkert også en gave, som vil falde i god jord hos de fleste konfirmander. Denne stol fra Piranha er fremstillet i blødt PU læder og kommer med to lækre støttepuder til nakken/lænden. 

 

Razer Tarok Ultimate gaming stol: 2599,- (link)

Hvis jeres budget er lidt større, så er vores dyreste gamer stol et sikkert bud. I fedt design og med Razers velkendte farver, er du sikret en stol i høj kvalitet og som helt sikkert bliver et kæmpe hit hos konfirmanden. Stolen er lavet i slidstærkt materiale og kan holde op til 150kg. Denne stol er uden tvivl en rigtig god gave, som konfirmanden vil have i mange år frem. 

 

Fandt du ikke noget på denne liste? Så kan du tjekke resten af vores sortiment ud og jeg garanterer dig, at du nok skal finde den perfekte gave mellem alt vores gaming udstyr. 

 

 

tidligere artikel Diablo IV – Det djævelsk gode Diablo IV tager dig med storm
næste artikel Diablo 4 - ventetiden er slut

GAMING DEALS