Placeholder Top 10 bedste mobilspil i 2023— SmartPlay | Danmark Gå til indhold
Top 10 bedste mobilspil i 2023

Top 10 bedste mobilspil i 2023

Her finder du vores bud på de bedste mobilspil til iOS og Android i 2023.

 

PUBG Mobile

Tilgængeligt på iOS & Android 

Playerunknown’s Battlegrounds, også kendt som PUBG Mobile, er en populær mobilspiludgave af det verdensomspændende Battle Royale spil, Playerunknown’s Battlegrounds.

Det tilbyder spillerne en action fyldt overlevelsesoplevelse, hvor op til 100 spillere kastes ind på en øde ø med kun et mål: at overleve. Spillet inkluderer en række våben og udstyr, og spillerne skal jage efter forsyninger og udstyr for at kunne overleve og eliminere de andre spillere.

PUBG Mobile inkluderer også en række spiltyper og tilpasningsmuligheder, så spillerne kan skræddersy deres spiloplevelse.

Vi anbefaler vores SmartPlay MVP Controller når man spiller FPS spil som PUBG Mobile. 

 

Call of Duty Mobile

Tilgængeligt på iOS & Android 

Call of Duty Mobile er en mobilversion af det populære first-person shooter spil Call of Duty, der kan spilles på smartphones og tablets.

Spillerne kan deltage i forskellige spiltilstande, såsom Team Deathmatch, Domination og Battle Royale, og kan vælge mellem forskellige karakterer og våben. Spillet inkluderer også en række forskellige multiplayer-kort og enkeltspiller-kampagner.

Call of Duty Mobile er gratis at downloade og spille, men det indeholder også mikrotransaktioner for at fremskynde spillets progression og få adgang til ekstra funktioner og kosmetiske genstande.

Vi anbefaler vores SmartPlay MVP Controller når man spiller FPS spil som Call of Duty Mobile.

 

Genshin Impact 

Tilgængeligt på iOS & Android 

Genshin Impact er et populært, gratis action-RPG til mobilenheder, udviklet af det kinesiske firma miHoYo.

Eventyret finder sted i en åben verden fyldt med farverige og fantasifulde landskaber, hvor spillerne kan udforske, kæmpe mod fjender og samarbejde med andre spillere.

Spillerne kan samle på og opgradere forskellige figurer, som hver har deres egne unikke evner og angrebsstil. Spillet er også kendt for dets smukke grafik og spændende historiefortælling.

 

Minecraft 

Tilgængeligt på iOS & Android 

Minecraft er et populært videospil, hvor spilleren har mulighed for at udforske en åben verden og bygge deres eget virtuelle univers.

Mobilversionen inkluderer de samme grundlæggende elementer som PC-versionen. Spilleren kan samle ressourcer, bygge strukturer og bekæmpe fjender i en verden, der er genereret tilfældigt for hver spilsession.

Minecraft har også en multiplayer-funktion, hvor spillere kan samarbejde eller konkurrere om at opnå specifikke mål. Spillet er kendt for sin retrografik og simple, men alligevel dybdegående gameplay, og det er blevet en af de mest succesfulde og populære videospil nogensinde.

 

Among Us 

Tilgængeligt på iOS & Android 

Among Us er et online multiplayerspil til mobilenheder, hvor du spiller som en besætningsmedlem på et rumskib. Men pas på, for der er en bedrager blandt jer!

Bedrageren forsøger at sabotere skibet og dræbe besætningsmedlemmerne, mens resten af besætningen skal samarbejde for at finde ud af, hvem bedrageren er og sammen skal stemme ham eller hende ud af skibet.

Spillet er sjovt, udfordrende og en perfekt måde at tilbringe tid sammen med vennerne.

  

Clash of Clans

Tilgængeligt på iOS & Android 

Clash of Clans er et mobilspil, hvor spillerne bygger og opgraderer deres egen landsby, træner tropper og kæmper mod andre spillere i realtid.

Målet er at blive den mest magtfulde og respekterede klan i spillet ved at vinde krige, samle ressourcer og forsvare sin landsby mod fjendtlige angreb. Spillet er gratis at spille, men tilbyder også mulighed for køb af in-game valuta for at fremskynde opgraderingsprocessen.

Det er en af de mest spillede mobilspil i 2023 på grund af dens populære spilmekanik og konstante opdateringer.

 

Mobile Legends

Tilgængeligt på iOS & Android 

Mobile Legends er et populært multiplayer online battle arena-spil (MOBA) til mobiltelefoner.

Her danner hold med andre spillere og kæmper mod modstanderholdet for at erobre og beskytte territorier på banen. Hver spiller har en unik karakter med forskellige evner og færdigheder, som kan opgraderes og tilpasses under spillet.

Mobile Legends har en stor og engageret spillerbase og tilbyder en spændende og udfordrende spiloplevelse på mobilenheder. 

 

Pokemon Go

Tilgængeligt på iOS & Android 

Pokémon Go er et mobilspil, hvor spillere kan udforske den virkelige verden ved hjælp af deres mobiltelefoner og fange virtuelle Pokémon.

GO bruger GPS-teknologi til at placere Pokémon i virkelige lokationer, og spillere kan fange dem ved at kaste Pokeballs ved hjælp af deres telefoner. Spillet tilbyder også kampfunktioner, hvor spillere kan udfordre hinanden eller deltage i holdbaserede kampe.

Spillet har været en stor succes siden lanceringen i 2016 og tiltrækker stadig millioner af spillere over hele verden.

 

Roblox

Tilgængeligt på iOS & Android 

Roblox er et populært multiplayer-spil til mobilenheder, hvor spillere kan skabe deres egne virtuelle verdener og spil og dele dem med andre spillere.

Roblox har et stort fællesskab af spillere fra hele verden, og der er mange forskellige spiltyper og temaer at vælge imellem. Spillerne kan også tilpasse deres avatarer og interagere med andre spillere i spillet.

Det er gratis at downloade og spille, men der er mulighed for at købe ekstra ting i spillet med rigtige penge.

 

Fortnite 

Tilgængeligt på iOS & Android

Fortnite er et online multiplayerskydespil, hvor spillere kæmper mod hinanden i en kamp for overlevelse.

Man har mulighed kan samarbejde i hold eller spille individuelt for at overleve og eliminere modstandere, mens de udforsker et stort spilområde og samler ressourcer.

Fortnite er kendt for sin kombination af skyde- og bygningselementer, hvor spillere kan opbygge beskyttelsesstrukturer og kæmpe mod modstandere på samme tid.

 

Mangler du nyt gaming udstyr til din smartphone eller tabet, så se vores udvalg af gaming udstyr til mobilenheder:
Tryk her

tidligere artikel Age of Empires 4 - Et legendarisk strategispil
næste artikel Counter Strike 2 - En opgradering af det legendariske FPS spil

GAMING DEALS