Call of Duty Mobile controller

Call-of-duty-mobile-controller
Du har helt sikkert spillet Call of Duty mobile i lidt tid nu og findet ud af en controller er det næste skridt. Heldigvis behøver du ikke længere lede, vi har opsat vores 3 favoritter, så du nemt kan vælge.

TOP 3 – CALL OF DUTY MOBILE CONTROLLER

Din smartphone er i første omgang ikke designet til gaming, men derimod bygget til at kunne trække nogle af de fedeste spil uden problemer. Derfor er det vigtigt at du finder den helt rigtige Call Of Duty mobile controller. 

Vi har hos SmartPlay spillet en del Call of duty mobile, både med og uden controller, derfor har vi en del erfaring med hvad der er godt at bruge og hvad man skal holde sig fra af mobile controllers.

Men for at gøre det endnu nemmere for dig, så bør du tage et kig på følgende 3 Call of Duty mobile controllers.

Trial Controller

29 kr
 • Farverigt design
 • 2 ekstra trigger funktion
 • Passer til IOS og Android

SmartPlay MVP Edition

149 kr
 • Ergonomisk greb
 • 2 ekstra trigger funktion
 • Ekstra silikone beskyttelse
 • Universal controller
 • Holder til streaming
Populær

Predator Controller

179 kr
 • Råt og moderne design
 • 2 ekstra trigger funktion
 • Passer til IOS og Android

Det du får ved at købe en god controller, er primært det bedre grip omkring din smartphone og de 2 ekstra triggers, som gør at du kan bruge to ekstra fingre til at navigere i spillet. En Call of Duty mobile controller, er et must for dig der kun mener det bedste er godt nok. Hvis du skulle have problemer med opsætningen af trigger systemet, så har vi lavet en hurtig startguide til dig her.

For at det ikke skal være løgn, så vil du med hvilken som helst af disse 3 universale controllers, kunne opsætte den til alle spil med custom hud indstillinger, som eksempelvis PUBG Mobile og Fortnite. Så skulle du blive træt af Call fo Duty mobile, så behøver du heller ikke skulle ud og finde en ny controller.

HVILKEN CALL OF DUTY MOBILE CONTROLLER SKAL DU VÆLGE?

Vi har valgt at vise dig nogle forskellige controllers, da alle har hver deres behov, både i form af ekstra features og pris. Men en ting alle controllers har til fælles, er at de øger spiloplevelsen i Call of Duty mobile.

Tager man et nærmere kig på eksempelvis SmartPlay MVP Edition controller, så finder man hurtigt ud af, hvorfor det er en en af de mest populære på markedet. Der er her tale om en controller til 149 kr. der har det hele – Ergonomisk greb, 2 ekstra triggers, silikone beskyttelse, holder til at stille mobilen under streaming og meget mere. Der skabes utrolig meget værdi for pengene.

Ser man derimod på Trail Controlleren, så er der tale om en prøve controller. Du kan her købe kvalitets controller til en skarp pris og se om det overhovedet er noget for dig. Til sidst er der Predator controlleren, med dens vilde look.

De har dog allesammen en ting til fælles, at de er gode som Call of Duty mobile controller 🔥

SPILLER DU CALL OF DUTY MOBILE PÅ TABLET?

Hvis du spiller Call of Duty mobile på en tablet, kan du af gode grunde ikke bruge en mobil controller. Derimod skal du have fingrene i en til tablet. Vi har på nuværende tidspunkt et godt udvalg du kan vælge imellem, herunder både med elektriske- og analog triggers.

Du kan finde alle tablet controllers her 🎮

Vil du holdes opdatere?

Så bliv en del af vores gaming klub og få ekslusive rabatter, nyheder og meget mere.

Du vil også kunne lide

pubg-mobile-controller
Controllers

PUBG Mobile Controller

Hvad er det vigtigste når du spiller på din smartphone? At du kan kan navigere ordentligt eller måske skyde og sigte på samme tid? Alt det giver en PUBG Mobile controller dig, og derfor skal du have en.

Læs mere
Presse

Snak om mobil gaming i Go’ Morgen Danmark på TV2

Vidste du godt at Joey Moe er verdens bedste til at spille på mobilen? – Nej vel? Mere præcis, så er Joey Moe verdens bedste til at spille med en bestemt hero i Mobile Legends. Et spil der har mere end 70.000.000 aktive spillere månedligt.

Læs mere
mobilspil
BLIV EN AF DE FØRSTE

BUDDIES

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv holdt opdateret med lignende nyheder indenfor mobil gaming.