Call-of-duty-mobile-controller

Call of Duty Mobile controller

TOP 3 – CALL OF DUTY MOBILE CONTROLLER

Din smartphone er i første omgang ikke designet til gaming, men derimod bygget til at kunne trække nogle af de fedeste spil uden problemer. Derfor er det vigtigt at du finder den helt rigtige Call Of Duty mobile controller. 

Vi har hos SmartPlay spillet en del Call of duty mobile, både med og uden controller, derfor har vi en del erfaring med hvad der er godt at bruge og hvad man skal holde sig fra af mobile controllers.

Men for at gøre det endnu nemmere for dig, så bør du tage et kig på følgende 3 Call of Duty mobile controllers.

Trial Controller

29 kr

 • Farverigt design
 • 2 ekstra trigger funktion
 • Passer til IOS og Android

Læs mere

SmartPlay MVP Edition

149 kr

 • Ergonomisk greb
 • 2 ekstra trigger funktion
 • Ekstra silikone beskyttelse
 • Universal controller
 • Holder til streaming

Læs mere
Populær

Predator Controller

179 kr

 • Råt og moderne design
 • 2 ekstra trigger funktion
 • Passer til IOS og Android

Læs mere

Det du får ved at købe en god controller, er primært det bedre grip omkring din smartphone og de 2 ekstra triggers, som gør at du kan bruge to ekstra fingre til at navigere i spillet. En Call of Duty mobile controller, er et must for dig der kun mener det bedste er godt nok. Hvis du skulle have problemer med opsætningen af trigger systemet, så har vi lavet en hurtig startguide til dig her.

For at det ikke skal være løgn, så vil du med hvilken som helst af disse 3 universale controllers, kunne opsætte den til alle spil med custom hud indstillinger, som eksempelvis PUBG Mobile og Fortnite. Så skulle du blive træt af Call fo Duty mobile, så behøver du heller ikke skulle ud og finde en ny controller.

https://www.youtube.com/watch?v=eOVmDOSqWAo

HVILKEN CALL OF DUTY MOBILE CONTROLLER SKAL DU VÆLGE?

Vi har valgt at vise dig nogle forskellige controllers, da alle har hver deres behov, både i form af ekstra features og pris. Men en ting alle controllers har til fælles, er at de øger spiloplevelsen i Call of Duty mobile.

Tager man et nærmere kig på eksempelvis SmartPlay MVP Edition controller, så finder man hurtigt ud af, hvorfor det er en en af de mest populære på markedet. Der er her tale om en controller til 149 kr. der har det hele – Ergonomisk greb, 2 ekstra triggers, silikone beskyttelse, holder til at stille mobilen under streaming og meget mere. Der skabes utrolig meget værdi for pengene.

Ser man derimod på Trail Controlleren, så er der tale om en prøve controller. Du kan her købe kvalitets controller til en skarp pris og se om det overhovedet er noget for dig. Til sidst er der Predator controlleren, med dens vilde look.

De har dog allesammen en ting til fælles, at de er gode som Call of Duty mobile controller 🔥

SPILLER DU CALL OF DUTY MOBILE PÅ TABLET?

Hvis du spiller Call of Duty mobile på en tablet, kan du af gode grunde ikke bruge en mobil controller. Derimod skal du have fingrene i en til tablet. Vi har på nuværende tidspunkt et godt udvalg du kan vælge imellem, herunder både med elektriske- og analog triggers.

Du kan finde alle tablet controllers her 🎮

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted er beskyttet af ReCaptcha og Google's Privatlivspolitik og Vilkår for anvendelse.

COPYRIGHT 2022 // SMARTPLAY