pubg-mobile-controller

PUBG Mobile Controller

PUBG MOBILE CONTROLLER

Først og fremmest så er din smartphone er i første omgang ikke designet til gaming. Den er super uhandy og derfor er det en god ide at supplere gaming med en PUBG mobile controller. Din mobil har så meget power, derfor er det synd ikke at bruge et par ekstra 100 kr. på lige at give sig selv den bedste controller til PUBG Mobile.

Vi har hos SmartPlay spillet en del PUBG Mobile, både med og uden controller, derfor har vi en del erfaring med hvad der er godt at bruge og hvad man skal holde sig fra af mobile controllers.

For at gøre det nemmest for dig, så har vi taget 3 forskellige PUBG Mobile controllers med, der er gode hver især, alt efter ens behov.

Trial Controller

29 kr

 • Farverigt design
 • 2 ekstra trigger funktion
 • Passer til IOS og Android

Læs mere

SmartPlay MVP Edition

149 kr

 • Ergonomisk greb
 • 2 ekstra trigger funktion
 • Ekstra silikone beskyttelse
 • Universal controller
 • Holder til streaming

Læs mere
Populær

Predator Controller

179 kr

 • Råt og moderne design
 • 2 ekstra trigger funktion
 • Passer til IOS og Android

Læs mere

Det første vi kigger på ved en god controller, er det grip den giver dig. Det skal føles ligesom en controller, den skal ligge godt i hånden og være let at tage med sig rundt. Den anden ting er trigger systemet, virker det godt eller vil man med tiden opleve slid på dem? Det er især vigtigt, fordi de giver mere plads til dig som gamer, dvs. at du med din PUBG Mobile controller får endnu nemmere ved at navigere rundt i spillene. 

Universale controllers er ofte nemme at sætte op, men skulle der alligevel være lidt problemer med opsætningen af trigger systemet, så har vi lavet en hurtig startguide til dig her. For lige at nævne det, så vil du altid med disse controllers, kunne spille andre spil med custom hud indstillinger. Det kunne være spil som eksempelvis Call of Duty Mobile eller Fortnite Mobile. Listen er utrolig lang, skulle du blive træt af PUBG Mobile.

HVILKEN PUBG CONTROLLER SKAL DU VÆLGE?

Jeg har valgt at vise dig 3 forskellige controllers, da alle 3 har nogle unikke features som er unikke for en gamer. Er du til en billig start controller, som stadig virker godt? Så skal du have vores Trail Controller. Vil du derimod ikke gå på kompromis med noget, så er det klart en SmartPlay MVP Edition Controller du skal have fingrene i. Der er her tale om en controller vi selv har designet ud fra de ting, vi mener en smartphone mangler for at være den ultimative gaming enhed. Til sidst er der vores Pradtor controller, som med dens vilde look ligner et bæst uden lige. Det er nok den flotteste controller, med et de bedste greb på markedet.

Tager man et nærmere kig på SmartPlay MVP Edition controller, så finder man hurtigt ud af, hvorfor det er en en af de mest populære på markedet. Der er her tale om en controller til 149 kr. der har det hele – Ergonomisk greb, 2 ekstra triggers, silikone beskyttelse, holder til at stille mobilen under streaming og meget mere. Der skabes utrolig meget værdi for pengene.

Ser man derimod på Trail Controlleren, så er der tale om en prøve controller. Der er har tale om en kvalitets controller til en skarp pris (29 kr. + fragt). Tanken bag, er at du skal kunne købe en controller og se om mobil gaming overhovedet er noget for dig.

De har dog allesammen en ting til fælles, at de er gode som PUBG Mobile controller 🔥

SPILLER DU PUBG MOBILE PÅ IPAD ELLER IPHONE?

Hvis du spiller PUBG mobile på IOS enheder som iPad eller iPhone, så kan du altid gøre brug af en controller med analoge triggers. Grunden til dette, er at PUBG Mobile har inkorporeret custom hud i deres spil, derved kan man altid tilkoble eksterne triggers.

Men af gode grunde, så kan man ikke bruge en mobil controller til sin iPad. Derimod skal du have fingrene i en til tablet. Vi har på nuværende tidspunkt et godt udvalg du kan vælge imellem – både med elektriske- og analog triggers, som alle kan bruges til iPad.

Du kan finde alle tablet controllers her 🎮

Call-of-duty-mobile-controller

Call of Duty Mobile controller

TOP 3 – CALL OF DUTY MOBILE CONTROLLER

Din smartphone er i første omgang ikke designet til gaming, men derimod bygget til at kunne trække nogle af de fedeste spil uden problemer. Derfor er det vigtigt at du finder den helt rigtige Call Of Duty mobile controller. 

Vi har hos SmartPlay spillet en del Call of duty mobile, både med og uden controller, derfor har vi en del erfaring med hvad der er godt at bruge og hvad man skal holde sig fra af mobile controllers.

Men for at gøre det endnu nemmere for dig, så bør du tage et kig på følgende 3 Call of Duty mobile controllers.

Trial Controller

29 kr

 • Farverigt design
 • 2 ekstra trigger funktion
 • Passer til IOS og Android

Læs mere

SmartPlay MVP Edition

149 kr

 • Ergonomisk greb
 • 2 ekstra trigger funktion
 • Ekstra silikone beskyttelse
 • Universal controller
 • Holder til streaming

Læs mere
Populær

Predator Controller

179 kr

 • Råt og moderne design
 • 2 ekstra trigger funktion
 • Passer til IOS og Android

Læs mere

Det du får ved at købe en god controller, er primært det bedre grip omkring din smartphone og de 2 ekstra triggers, som gør at du kan bruge to ekstra fingre til at navigere i spillet. En Call of Duty mobile controller, er et must for dig der kun mener det bedste er godt nok. Hvis du skulle have problemer med opsætningen af trigger systemet, så har vi lavet en hurtig startguide til dig her.

For at det ikke skal være løgn, så vil du med hvilken som helst af disse 3 universale controllers, kunne opsætte den til alle spil med custom hud indstillinger, som eksempelvis PUBG Mobile og Fortnite. Så skulle du blive træt af Call fo Duty mobile, så behøver du heller ikke skulle ud og finde en ny controller.

https://www.youtube.com/watch?v=eOVmDOSqWAo

HVILKEN CALL OF DUTY MOBILE CONTROLLER SKAL DU VÆLGE?

Vi har valgt at vise dig nogle forskellige controllers, da alle har hver deres behov, både i form af ekstra features og pris. Men en ting alle controllers har til fælles, er at de øger spiloplevelsen i Call of Duty mobile.

Tager man et nærmere kig på eksempelvis SmartPlay MVP Edition controller, så finder man hurtigt ud af, hvorfor det er en en af de mest populære på markedet. Der er her tale om en controller til 149 kr. der har det hele – Ergonomisk greb, 2 ekstra triggers, silikone beskyttelse, holder til at stille mobilen under streaming og meget mere. Der skabes utrolig meget værdi for pengene.

Ser man derimod på Trail Controlleren, så er der tale om en prøve controller. Du kan her købe kvalitets controller til en skarp pris og se om det overhovedet er noget for dig. Til sidst er der Predator controlleren, med dens vilde look.

De har dog allesammen en ting til fælles, at de er gode som Call of Duty mobile controller 🔥

SPILLER DU CALL OF DUTY MOBILE PÅ TABLET?

Hvis du spiller Call of Duty mobile på en tablet, kan du af gode grunde ikke bruge en mobil controller. Derimod skal du have fingrene i en til tablet. Vi har på nuværende tidspunkt et godt udvalg du kan vælge imellem, herunder både med elektriske- og analog triggers.

Du kan finde alle tablet controllers her 🎮

COPYRIGHT 2022 // SMARTPLAY