GAMING BUNDLES

Vi har samlet nogle af vores produkter i unikke gaming bundles, som kommer til at revolutionere dine gaming session. Bundles er en måde, hvor du kan få mere for pengene og sikre det rette udstyr til gaming med alle dine venner eller familie – enten på smartphone eller tablet.

Viser alle 3 resultater

DE FEDESTE GAMING BUNDLES

Vi prøver løbende at lave nogle fede gaming bundles til den mobile gamer. Det vil sige det samme kvalitets udstyr bare til billigere penge. Blandt andet har vi lanceret vores duo- og squad kit, som egner sig perfekt til enten Fortnite eller PUBG Mobile. Har får man både den populære SmartPlay MVP Edition Controller og en SmartPlay Juggernaut Navigator med som styrepind.

Vi udvider løbende mere forskellige bundles og vi kan ikke love de er på lager forevigt. Da vi nogle gange samler nogle unikke bundles med ekslusive produkter vi har prøvet af og andre gange når det er ved at udgå. De har dog allesammen en ting tilfælles, at du kan spare gode penge på et gaming bundle, uden at gå på kompromis med kvaliteten på udstyret.