MOBIL CONTROLLERS

Hos SmartPlay udvælger vi kun de bedste og mest innovative mobil controllers. Vi har en bred række af forskellige controllers alt efter hvad dit behov det er, om enten ønsket er en bluetooth controller eller en analog med triggers. Så kan du game løs i alle de populære spil som Fortnite, PUBG, Call of Duty osv.

GAMING MED MOBIL CONTROLLER

Mobil gaming er en helt anden form for gaming end vi kender fra diverse konsoller og computeren. Forskellen er primært at du kan tage gaming med på farten, hvad enten du bruger meget tid i offentlig transport eller skal på køreferie med familien til italien. Så har du altid din mobil ved hånden og kan spille de fleste af dine favoritspil som Call of Duty, Fortnite, PUBG osv. især er det muligt nu hvor alle har internet i EU med i deres mobil abonnement. Derfor har vi også valgt at vores slogan skal være Game Everywhere.

Det behøver endda ikke stoppe dig fra at game på computeren, men derimod kan en mobil controller være et fedt supplement til gameren. Mobil gaming er utrolig populært i mange lande og i Danmark er vi først nu begyndt at tage det til os på daglig basis og mange er begyndt at få øjnene op for potentialet. Blandt andet er OnePlus 8T så langt fremme at deres nye telefoner har 120 hz skærme og en processer der er lige så god som en i7 til computeren. Mobil gaming er derfor ikke længere noget man kan lave sjov med, men en reel gaming platform.

Når du skal finde en controller til mobil, så findes der et væld af produkter. Der er mange mobiltilbehørs-webshops, som er begyndt at sælge de billigste controllers. Vi mener at du bør være påpasselig når du skal vælge controller til mobil. Hos SmartPlay har vi vores egen agent, som rejser på tværs af verden for at finde det bedste gaming tilbehør til mobil. Vi ønsker at være de bedste på markedet, og derfor er vi også nødt til at gå all-in på vores sourcing af produkter. Såfremt du stadig ønsker at købe en billig controller til mobil, så kan vi anbefale vores TRIAL controller, som har til opgave, at give brugerne en introduktion til mobil gaming og mobile controllers. Efterfølgende kan du opgradere til gameplay med nogle af vores andre controllers.

HVAD ER EN CONTROLLER?

Normalvis tilkobler man en controller til sin mobil, for at få en fordel og øge spiloplevelsen. En controller giver dig et bedre greb om telefonen, så du kan sidde med den i længere tid. Dertil vil man ofte også få yderligere triggers, der gør at man kan bruge 4 fingre på en gang i det spil man spiller. Det er selvfølgelig relativt og mobil controllers kan købes i forskellige modeller, alt efter ønsker.

Vi anbefaler derfor alle, som gerne vil have den fulde oplevelse af mobil gaming, til at investere i en mobil controller. Den øger på alle måder ens manøvrering og skydeevne ingame.

GAMEPADS TIL ANDROID & IOS

Helt lavpraktisk så er gamepads det samme som mobil controllers. Vi har en lang række af controllers som både passer til Android og IOS, da 99% af vores produkter er universale og kun bliver begrænset af mobilens skærmstørrelse. De eneste mobil controllers du skal være opmærksom på i forhold til Android og IOS, det er bluetooth controllers. Her skal du være helt sikker på, at den er kompatibel med især IOS, da der kan være begrænsninger som man ikke oplever med gamepads til Android telefoner.

Vi har valgt at fokusere størstedelen af vores mobil controllers på analoge controllers til mobil. Det skyldes, at markedet for mobil gaming endnu ikke er 100% klar til bluetooth controllers. Apple har gjort det svært for den mobile gaming verden, da de forældre deres versioner af IOS, når der kommer en ny opdatering. Derfor vil det kræve, at man havde et system, som kunne opdateres i takt med IOS, men så langt er markedet endnu ikke kommet. Vi har dog været så heldige at få fat i en bluetooth controller – vores M100 Bluetooth Controller, som udelukkende passer til Android enheder.

PUBG MOBILE CONTROLLER

En af de mest populære spil er PUBG Mobile, derfor er det også uhyre vigtigt at have en controller så man kan vinde flest mulige chicken dinners. Lige netop en mobil controller til PUBG Mobile gør det meget nemmere at navigere rundt i spillet og ramme dine modstandere. Grunden til det, er at du får to ekstra trigger funktioner, dvs. at du fremadrettet har muligheden for at bruge begge tommelfingre til at navigere og dine pegefingre til at skyde – på helt samme måde som PlayStation eller Xbox.

Til PUBG Mobile vil vi altid anbefale at du køber en controller med triggers og ikke bruger bluetooth. Grunden til det, er at PUBG Mobile selv har valgt at støtte op om Custom HUD, så man kan tilpasse trigger-points til controlleren. Vores bedst sælgende er SmartPlay MVP Controller, som er et oplagt valg til gamere.

Ønsker du derimod at sammensætte dit eget setup, så kan vi anbefale vores Explorer Pack, som er et gaming bundle, hvor du selv kan sammensætte det rette format til dig som mobil gamer. Du kan skifte dine triggers ud, kombinere med forskellige navigators og endda skifte mobil controlleren ud. På nuværende tidspunkt er det vores Explorer Controller, som gør sig bedst indenfor den manuelle løsning til PUBG Mobile controllers. Grunden til den klarer sig bedst er fordi der er frirum rundt om mobilen til at påsætte diverse triggers og navigators, så du er klar på at nå til tops med dit squad!

FORTNITE MOBILE CONTROLLER

Alt efter hvad dit behov er med en mobil controller, så vil vi klart anbefale at du til Fortnite vælger en controller der fungerer sammen med Custom HUD. Dette er udelukkende fordi at Epic Games selv har valgt at støtte dette format og på nuværende tidspunkt ikke kan bruges med en bluetooth controller.

Vores anbefaling vil klart ligge på at købe vores mest populære mobil controller – SmartPlay MVP Edition. En af de massive fordele du får, er de 2 trigger funktioner som giver dig øget præcision og styreegenskaber in-game. Det er faktisk helt ligesom at sidde med en PlayStation 5 eller Xbox controller. Dertil har vi udviklet det perfekte ergonomiske greb, som både er slidstærkt og behageligt at game med i længden.

Vi vil sige, at FPS spil på mobilen kræver en mobil controller, for at få den bedste oplevelse og blive Victory Royale. Vi har et bredt udvalg af mobil controllers for at sikre at vi er de bedste på markedet. Vores fokus er udelukkende på mobil gaming og på at hjælpe dig, når du skal vælge gaming udstyr til smartphones. Fortnite er ét af vores Top-10 mobilspil og vi mener bestemt, at det kræver en god controller til Fortnite.

VÆLG DEN RIGTIGE MOBILE CONTROLLER

Det handler om at finde den helt rigtige og gøre gamingoplevelsen perfekt gennem en mobil controller. Der findes mange controllers til mobilen og det kan nogle gange være en jungle at finde den rigtige. Men oftest handler det ikke om hvad der er fedt, trendy eller smart – men hvad der virker for dig.

Har du eksempelvis en lidt ældre mobil som bliver varm mens du spiller og ikke holder lang tid på batteriet? Så er det helt klart det rigtige valg for dig at vælge vores Rock Heat Game Grip Controller som både har dual blæsere og en indbygget powerbank til længere gaming sessioner. Har du derimod en nyere smartphone, så vil vores anbefaling være enten en SmartPlay MVP Edition- eller Predator controller.