MOBIL CONTROLLERS

Hos SmartPlay udvælger vi kun de fedeste og mest innovative mobil controllers. Vi har en bred række af forskellige controllers alt efter hvad behovet måtte være. Eksempelvis så vil det bedste til FPS spil som Fortnite, Call of Duty og PUBG, være at vælge en mobil controller med manuelle triggers. Derimod vil Minecraft og GTA være bedst sammen med en bluetooth controller.

Viser alle 5 resultater

GAMING MED EN MOBIL CONTROLLER

Mobil gaming er en helt anden form for gaming end vi kender fra diverse konsoller og computeren. Forskellen er primært at du kan tage gaming med på farten, hvad enten du bruger meget tid i offentlig transport eller skal på køreferie med familien til italien. Så har du altid din mobil ved hånden og kan spille de fleste af dine favoritspil som Call of Duty, Fortnite, PUBG osv. især er det muligt nu hvor alle har internet i EU med i deres mobil abonnement. Derfor har vi også valgt at vores slogan skal være Game Everywhere.

Det behøver endda ikke stoppe dig fra at game på computeren, men derimod kan en mobil controller være et fedt supplement til gameren. Mobil gaming er utrolig populært i mange lande og i Danmark er vi først nu begyndt at tage det til os på daglig basis og mange er begyndt at få øjnene op for potentialet. Blandt andet er OnePlus 8T så langt fremme at deres nye telefoner har 120 hz skærme og en processer der er lige så god som en i7 til computeren. Mobil gaming er derfor ikke længere noget man kan lave sjov med, men en reel gaming platform.

GAMEPADS TIL ANDROID & IOS

Helt lavpraktisk så er gamepads det samme som mobil controllers. Vi har en lang række af controllers som både passer til Android og IOS, da 99% af vores produkter er universale og kun bliver begrænset af mobilens skærmstørrelse. De eneste mobil controllers du skal være opmærksom på i forhold til Android og IOS, det er bluetooth controllers. Her skal du være helt sikker på at den er compatible med især IOS, da der kan være begrænsninger som man ikke oplever med gamepads til Android telefoner.

PUBG CONTROLLER TIL MOBIL

En af de mest populære spil er PUBG Mobile, derfor er det også uhyre vigtigt at have en controller så man kan vinde flest mulige chicken dinners. Lige netop en mobil controller til PUBG Mobile gør det meget nemmere at navigere rundt i spillet og ramme dine modstandere. Grunden til det, er at du får to ekstra trigger funktioner, dvs. at du fremadrettet har muligheden for at bruge begge tommelfingre til at navigere og dine pegefingre til at skyde – på helt samme måde som Playstation eller Xbox.

Til PUBG Mobile vil vi altid anbefale at du køber en controller med triggers og ikke bruger bluetooth. Grunden til det, er at PUBG Mobile selv har valgt at støtte op om custom hud, så man kan tilpasse trigger-points til controlleren. Vores bedst sælgende er SmartPlay MVP Edition controlleren som er et oplagt valg til gamere.

FORTNITE MOBILE CONTROLLER

Alt efter hvad dit behov er med en mobil controller, så vil vi klart anbefale at du til Fortnite vælger en controller der fungerer sammen med custom hud. Dette er udelukkende fordi at Epic Games selv har valgt at støtte dette format og på nuværende tidspunkt ikke kan bruges med en bluetooth controller.

Vores anbefaling vil klart ligge på at købe vores mest populære mobil controller – SmartPlay MVP Edition. En af de massive fordele du får, er de 2 trigger funktioner som giver dig øget præcision og styreegenskaber in-game. Det er faktisk helt ligesom at sidde med en Playstation 5 eller xbox controller. Dertil har vi udviklet det perfekte ergonomiske greb, som både er slidstærkt og behageligt at game med i længden. 

VÆLG DEN RIGTIGE MOBILE CONTROLLER

Det handler om at finde den helt rigtige og gøre gamingoplevelsen perfekt gennem en mobil controller. Der findes mange controllers til mobilen og det kan nogle gange være en jungle at finde den rigtige. Men oftest handler det ikke om hvad der er fedt, trendy eller smart – men hvad der virker for dig.

Har du eksempelvis en lidt ældre mobil som bliver varm mens du spiller og ikke holder lang tid på batteriet? Så er det helt klart det rigtige valg for dig at vælge vores Rock Heat Game Grip Controller som både har dual blæsere og en indbygget powerbank til længere gaming sessioner. Har du derimod en nyere smartphone, så vil vores anbefaling være enten en SmartPlay MVP Edition- eller Predator controller.