SmartPlay er er sammensat af to venner, som hver især har gaming placeret et særligt sted i deres hjerter. Alle vores yndlingsspil (PUBG, Fortnite, Mobile Legends og COD) findes til Smartphone. Smartphonen er blevet en integreret del af dagligdagen på højde med at stå op af sengen om morgenen.

Om os

Vi testede og tweakede, til vi til sidst ramte den perfekte balance mellem pris, lækkert design, ergonomisk greb, 2 ekstra knapper og vigtigst af alt – at gøre det hele til en sjovere oplevelse.

Om os

Frem for at betale dyre priser for en portabel gamingenhed for at kunne nyde de samme spil, som vi alligevel havde på mobilen, så vi en mulighed for at gøre alles liv nemmere: At finde en billig måde, hvorpå mobilen blev til en gamingenhed i sig selv.

Om os

Mobilgaming er kommet langt, men har naturlige begrænsninger i Smartphones design og størrelse, hvis man bare tager den op og lommen og starter. At skulle sigte, løbe, hoppe og skyde med 2 tilgængelige tommelfingre var ikke godt nok for os. Det er ikke godt nok for nogen, som ønsker den MVP-titel.

Hos SmartPlay er vi passionede gamers med øje for brugeroplevelse, og vi vil fortsætte med at smelte disse to elementer sammen, mens vi byder fremtiden velkommen.
Hvem ved – måske ser du et squad til diverse turneringer bærende tagget “SmartPlay.gg” i en fremtid nær dig..

SmartPlay logo