VI VIL ÆNDRE OPFATTELSEN
AF MOBIL GAMING

FORDI MOBIL GAMING GIVER DIG FRIHED

I dag kan du med enhver smartphone, spille stort set de samme spil som på en computer eller konsol. Oveni har du muligheden for at tage den med dig på farten. Med den tanke og vores forkærlighed for gaming, samt Esport, så fik det os til at tænke på hvordan vi kunne tage denne nye form for gaming og gøre den endnu bedre.  For selvom en mobil er næsten samme ydeevne som en computer, så er den derimod uhandy og trættende i længden.

Derfor lagde vi vores hjerner i blød og udarbejdede vores drømme controller til mobilen. Vi testede og tweakede, indtil den til sidst ramte den perfekte balance mellem pris, lækkert design, ergonomisk greb og ekstra triggers. Vigtigst af alt, så gjorde den hele gaming oplevelsen sjovere.

Smartplay-webshop

NEXT LVL GAMING

Nu er vi nået skridtet videre og udvider vores sortiment for at skabe den bedste shop for mobilt gaming udstyr. Alt er gennemtænkt og vores helt store drøm er at være den største kvalitets forhandler af mobilt gaming udstyr i Danmark.

Frem for at betale dyre priser for en portabel gaming enhed, så har du nu muligheden for bruge din smartphone til nøjagtig det samme. Hos SmartPlay er vi passionerede gamere med øje for brugeroplevelse, og vi vil fortsætte med at smelte disse to elementer sammen. Allerede nu har vi været officielle leverandører til diverse lan rundt i Danmark, som har afhold PUBG mobile turningeringer og kan ikke vente med at byde fremtiden velkommen.

Smartplay-webshop

SMARTPLAY ER OFFICIEL PARTNER MED ONEPLUS

Vi vil gerne tilbyde det bedste til mobile gamere, derfor er det vigtigt også at have den bedste smartphone ved hånden. Vi kan stolt sige, at vi er officielle partnere med ONEPLUS og bruger altid deres smartphones til vores controllere.

OnePlus