Placeholder ANDERSB2000— SmartPlay | Danmark Gå til indhold

AndersB2000

BIOGRAFI

Mit navn er Anders Lykke-Bertelsen, jeg er 23 år ung familiefar, med stort F!👨‍👩‍👧

At have mange bolde i luften, er en af mine specialiteter, da jeg både er pædagogisk assistent studerende, radiovært på Radio ABC, Content creator, konferencier, reklamespeaker og meget andet.. Men vigtigst af alt, så er jeg far til min skønne datter Becky, på lidt over halvandet år❤️

HVAD FIK MIG TIL AT STARTE SOM STREAMER?

Jeg er typen der aldrig synes jeg kunne få nok opmærksomhed, fra mine venners chat da de sad og streamede, og det endte med at blive provokerede af at jeg sad og snakkede med deres chat - Derfor startede jeg min egen, i håb om at folk så ville komme derind og chit chatte med mig!

HVORFOR ANSØGTE DU OM AT BLIVE AMBASSADØR?

Jeg mødte Mathias som er en af stifterne af SmartPlay, til et lan event og synes det var pænt fedt det som blev lavet, så jeg tænkte! Det her vil jeg gerne høre mere om - Og siden har det bare været en fornøjelse!

Grand Theft Auto V & Just Chatting via Twitch

Counter-Strike: Source

HVAD ER DIT ALL-TIME YNDLINGSSPIL?

Counter-Strike: Source

DEN MEST NØRDEDE TING DU EJER?

Jeg ejer et keyboard, fordi jeg synes det er ret sejt, men jeg tror ikke jeg har nogle nørdede ting som sådan.

HVAD FIK DIG TIL AT STARTE MED AT GAME?

Min far har altid været en del af en clan, som jeg blev præsenterede for i en alder af 7 år, og har sidenhen været med i clanen som "Pomfritten", som var mit aller første gamertag. Dengang spillede jeg CSS på fulde drøn! Det var alt fra Deathrun, til Deathmatch! Det var kæmpe grineren, at kunne spille med sin far.