Placeholder DanishFarmTournament— SmartPlay | Danmark Gå til indhold

DANISH FARM TOURNAMENT

BIOGRAFI

Danish Farm Tournaments, er et dansk E-Sport community, ejet Af Roskilde Dyrskue, der i samarbejde med Sørby E-sport & vores ildsjæl Amazing_Basse, gerne vil vise omverden, at i Danmark kan vi også være med, når det kommer til E-sport og landbrug.

Vi går ind til dette med en målsætning om, at der skal være plads til alle, og at E-sport sagtens kan give sociale venskaber, og sætte landbruget på dagsordenen.

Takket være vores samarbejdspartnere og sponsorer Case IH & New Holland, er vi nået langt med dette mål.

HVAD FIK MIG TIL AT STARTE SOM STREAMER?

Streamen kom til for cirka 1 års tid siden da vi gerne ville vise både Danmark, men også resten af verden, hvad er Farming League & hvad er Danih Farm tournament.

HVORFOR ANSØGTE DU OM AT BLIVE AMBASSADØR?

Vi valgte blive en del af dette unikke team der vi kunne se muligheden for et godt og indholdsrig samarbejde der både ville gavne os, men bestemt også dem, og så vil vi gerne bare være med til få noget så unikt og fremragende ud i verden og vise det kan noget.

HVAD SPILLER DU MEST?

Farming Simulator League

HVAD ER DIT ALL-TIME YNDLINGSSPIL?

Farming Simulator League

DEN MEST NØRDEDE TING DU EJER?

Vores nye vlogging udsyr modtaget af smartplay, så vi faktisk kan begynde udvide den måde vi arbejder på og ikke mindst sender live.

HVAD FIK DIG TIL AT STARTE MED AT GAME?

Streamen kom til for cirka 1 års tid siden da vi gerne ville vise både Danmark, men også resten af verden, hvad er Farming League & hvad er Danish Farm Tournament.