Placeholder Erdiklowman— SmartPlay | Danmark Gå til indhold

Erdiklowman

BIOGRAFI

Mit navn er Casper, jeg har gamet i mange år, jeg startede på twitchtilbage i 2015, fordi at jeg så andre streame og tænkte at det var virkeligfedt at kunne lave det man elsker sammentidig med at man kunne vise det tilandre mennesker. Og så alt det her med at bygge sit eget community, møde nyemennesker og generelt bare mingle med andre mennesker som også gamer er utroligvigtigt for mig. Jeg har haft nogle projekter bla "Stop mobning" hvorjeg har hjulpet nogle unge mennesker videre på deres vej, da de har været udsatfor mobning. Og grunden til jeg har gjort det er fordi jeg selv har oplevet detog til dagligt ser man rigtig meget af det her på Twitch.

HVAD FIK MIG TIL AT STARTE SOM STREAMER?

Andre streamere, fordi at jeg drømte om at blive lige som dem, fordi jeg syntes helt oprigtigt at det var virkelig fedt og sejt det man kunne. Og så generelt det her med at bygge sit community. 

HVORFOR ANSØGTE DU OM AT BLIVE AMBASSADØR?

Fordi nu har jeg set en del til jer, og i virker som nogle virkelig fantastiske mennesker og ting man selvfølgelig kan stå inde for. Jeg valgte jer også fordi jeg under RommelRP's tur til ukraine og op til, der var i rigtig synlige og i har bare gjort nogle fantastiske ting, og det ville jeg selvfølgelig støtte op om.

HVAD SPILLER DU MEST?

Grand Theft Auto V / GTA 5

HVAD ER DIT ALL-TIME YNDLINGSSPIL?

GTA & Warzone.

DEN MEST NØRDEDE TING DU EJER?

Mit gamer setup.

HVAD FIK DIG TIL AT STARTE MED AT GAME?

Jeg startede med at game, fordi jeg blev mobbet i folkeskolen og dem sommobbede sørgede lidt for at jeg ikke havde så mange venner dengang. Og derfor så var det nemmere for mig at game fordi der var jeg velkommen og der var folkligeglade med hvem jeg var. Så der fandt jeg mit safespot og det har bare holdtved hele livet. Og det har det fordi at jeg har mødt så mange fantastiskemennesker omkring gaming verdnen og nogle af dem er mine bedste venneridag.