Placeholder Huckle_TV— SmartPlay | Danmark Gå til indhold

Huckle_TV

BIOGRAFI

Jeg hedder Mette, men går under nicknamet Huckle_TV på Twitch. På min stream finder du en kombination af hyggespil, konkurrencer og psykologiske streams, hvor vi kan tale om alt mellem himmel og jord. Jeg er vild med at underholde og der er altid plads til spas og hygge i mit community. Du er mere end velkommen til at deltage! Ofte er jeg at finde til diverse events og LAN's rundt i Danmark.

HVAD FIK MIG TIL AT STARTE SOM STREAMER?

Jeg begyndte som streamer i 2017, fordi jeg deltog til NPF samme år. Her mødte jeg andre streamers, hvilket inspirerede mig til at opbygge mit eget online fællesskab. Den beslutning er jeg super glad for jeg tog, dengang for efterhånden mange år siden. Mit community er stærkt og de viser gang på gang at de kan støtte hinanden og være noget særligt sammen. Jeg nyder nu at have nogle at tale med, så mine teammates i CS:GO ikke bliver trætte af mig xD

HVORFOR VALGTE DU AT BLIVE AT BLIVE EN DEL AF SMARTPLAYS AMBASSADØRTEAM?

Jeg synes SmartPlay er et fedt brand, der både går op i at præsentere gode tilbud imens kvaliteten af varerne er høj. Derudover er brandet meget inkluderende og involverende, så jeg ser meget frem til at lave spændende content i samarbejde med SmartPlay. Jeg er vild med især deres innovative vinkel på at vise varer til deres kunder, og derudover er jeg fan af deres produkter.

HVAD SPILLER DU MEST?

Jeg spiller absolut mest Counter Strike: Global Offensive. Derudover bruger jeg mange timer på Hogwarts Legacy for tiden.

HVAD ER DIT ALL-TIME YNDLINGSSPIL?

Mit yndlingsspil er "It Takes Two", et playthrough spil som kræver samarbejde mellem to spillere.

DEN MEST NØRDEDE TING DU EJER?

Det mest nørdede jeg ejer må være mit VR-headset, et Oculus Quest 2.

HVAD FIK DIG TIL AT STARTE MED AT GAME?

Jeg begyndte at game fordi min storebror altid har gamet en del WOW som jeg så med på, og så mødte jeg min første kæreste der også var gamer. Her blev jeg introduceret til CounterStrike, som jeg spillede på en rigtig dårlig bærbar pc. Siden har jeg været hooked

Huckle_TV's Weapon

CPU: Intel Core i9 10850K
GPU: Asus GeForce RTX 3070 ROG STRIX OC 8GB
RAM: 16GB DDR4
SSD: 1TB

Huckle_TV's Perks

MONITOR: AOC 165hz curved skærm
TASTATUR: NOS C450
MUS:
Zowie S1 Divina i pink
MUSEMÅTTE: GitGud! XXL BSOD
HEADSET:
Epos H3PRO hybrid
KAMERA: Sony a5100
STREAM DECK:
Elgato
MIKROFON:
Shure SM7B
MIXER: Roland VT-4 med cloudfilter
LYS:
Elgato Key Lights