Placeholder MicQ— SmartPlay | Danmark Gå til indhold

MicQ

BIOGRAFI

Mit navn er Jakob Andersen! Min interesse for computerspil startede tilbage på min Aminga600 i starten af 90'erne, faktisk spillede jeg også på min brors Philips Videopack G7000, som ganske lille! Efterfølgende har jeg været forbi diverse konsoller igennem 90'erne og 00'erne! Jeg startede med at spille Counter Strike som et mod til Half-Life, og har aldrig fortrudt det! I Counter-Strike 1,6 spillede jeg på forskellige hold, til forskellige LAN turneringer rundt omkring i Danmark, heriblandt DDG og MI6. Det var iøvrigt i 1,6 skiftede jeg fra navnet ZchWitZer, til micQ^. Jeg er bosat i Varde, er 34 år, gift, og har 2 fantastiske unger, som elsker at hænge ud inde på kontoret. Jeg spiller Oldboys Counter-Strike, Streamer og caster også på Twitch under navnet micQdk. Inde på min YouTube, og TikTok kan I iøvrigtfinde små guides. Jeg er uddannet Auto Mekaniker, og efterfølgende Energi Ingeniør, med den mekatronisk dynamiske retning. Til dagligt arbejder jeg som Project Manager ved Velux i Skjern.

HVAD FIK MIG TIL AT STARTE SOM STREAMER?

Under min ingeniørpraktik boede jeg i Sønderborg i hverdagene, og spillede samtidig Counter-Strike i Oldboys Ligaen – Min kone ville gerne følge med i kampene, men de lå søndag aften, hvor jeg allerede var kørt ned til lejligheden i Sønderborg. Derfor begyndte jeg at streame kampene på Twitch, så min kone kunne følge med, og komme med feedback på min performance 😊 (dedikeret kone! <3 ) Jeg blev så ’opdaget’ af ejeren af det tidligere eSport hold, Esimed – Som gerne ville have mig til at caste deres kampe. Det begyndte jeg på ved siden af, og så voksede min kanal og streaming delen stille og roligt og er nu blevet noget jeg slet ikke kan undvære.’

HVORFOR ANSØGTE DU OM AT BLIVE AMBASSADØR?

KOMMER SNART

HVAD SPILLER DU MEST?

Counter-Strike Global Offensive – Men det bliver jo til CS2 om lidt 😊

HVAD ER DIT ALL-TIME YNDLINGSSPIL?

Counter-Strike 1.6! Det er der ingen tvivl om

DEN MEST NØRDEDE TING DU EJER?

Jeg har bygget et ’Smart spejl’ som hænger i vores entre – Det er ret nørdet.
Ellers er det nok en af mine custom maskiner 😊

HVAD FIK DIG TIL AT STARTE MED AT GAME?

Jeg er født nørd, jeg har altid været tiltrukket af elektronik. Jeg lærte at regne, ved at spille et computerspil i DOS tilbage i start 90’erne.

MicQ's Weapon

CPU: Ryzen 7 5800X
GPU: 3060
Cooler: ?
Motherboard:
RAM: 32 GB 3600 MHz ram
SSD1: ?
SSD2: ?
HDD: ?
CASE: ?

MicQ's Perks

MONITOR: Samsung Odyssey C49RG94 49” 1440p 120 Hz
MONITOR: AOC 24”144 hz
MONITOR: BenQ ZowieXL2546 24” 240 Hz
TASTATUR/MUS: Logitech K400
KAMERA: Sony A5100kamera
STREAM DECK:
Elgato Stream Deck
MIKROFON:
ShureSM7B
EXTRAS: GoXLR