Placeholder Team SmartPlay— SmartPlay | Danmark Gå til indhold

Team SmartPlay

Mathias Have

Mathias Have

Mathias skabte SmartPlay i 2019 med det formål at nå til tops inden for kategorien af FPS-mobilspil med SmartPlays pilotprodukt, "SmartPlay MVP Controller".

Han startede sin karriere hos den lokale købmand i Ringkøbing, hvor han arbejdede som Frugt- & Grøntmand. Med et stort kick af ADD, drog han videre og blev sælger og fortsatte med det de næste 10 år. Med alle sine målsætninger opfyldt fik han chancen for at blive Country Manager for det amerikanske bamsebrand, Ty.

Dette var også startskuddet for SmartPlay. Grundet den brede læring indenfor branding, ledelse og strategi etc. Efter 1 år som Country Manager, sagde han sit job op og begyndte at bygge den første version af SmartPlay.

Mads Hartmann

Mads Hartmann

Mads blev en del af SmartPlay i marts 2022, hvor han trådte ind i rollen som head of design og senere som CCO og partner. 

Mads har været iværksætter hele sit liv, og startede sin karriere i musikbranchen, hvor han i 12 år levede af at være DJ. Sideløbende har han haft sit eget freelancebureau med grafisk design og webudvikling, hvor han har rejst verden rundt som digital nomade. 

Mads er uddannet Mediegrafiker, og har efterfølgende læst en AP-degree i Entreprenørskab og Design Management med en on-top prof.bach. International Sales & Marketing.

Mads er en passioneret nørd, med en forkærlighed til nye teknologier, som fx blockchain og AI. Med et brændende hjerte for gaming, har han ugentligt brugt utallige timer på diverse spil siden han fik sin første PC, 286’er tilbage i 1994.

Maja Husted

Maja Husted

Maja er det nyeste medlem i vores team og hun håndterer alle Sociale Medier. Hun har en akademisk baggrund med en Kandidat i IT Webkommunikation. Maja har en stor mængde erfaring fra bureau branchen, hvor hun har stået for Paid Social for en lang række kunder.