PUBG Mobile Controller

pubg-mobile-controller
Hvad er det vigtigste når du spiller på din smartphone? At du kan kan navigere ordentligt eller måske skyde og sigte på samme tid? Alt det giver en PUBG Mobile controller dig, og derfor skal du have en.

PUBG MOBILE CONTROLLER

Først og fremmest så er din smartphone er i første omgang ikke designet til gaming. Den er super uhandy og derfor er det en god ide at supplere gaming med en PUBG mobile controller. Din mobil har så meget power, derfor er det synd ikke at bruge et par ekstra 100 kr. på lige at give sig selv den bedste controller til PUBG Mobile.

Vi har hos SmartPlay spillet en del PUBG Mobile, både med og uden controller, derfor har vi en del erfaring med hvad der er godt at bruge og hvad man skal holde sig fra af mobile controllers.

For at gøre det nemmest for dig, så har vi taget 3 forskellige PUBG Mobile controllers med, der er gode hver især, alt efter ens behov.

Trial Controller

29 kr
 • Farverigt design
 • 2 ekstra trigger funktion
 • Passer til IOS og Android

SmartPlay MVP Edition

149 kr
 • Ergonomisk greb
 • 2 ekstra trigger funktion
 • Ekstra silikone beskyttelse
 • Universal controller
 • Holder til streaming
Populær

Predator Controller

179 kr
 • Råt og moderne design
 • 2 ekstra trigger funktion
 • Passer til IOS og Android

Det første vi kigger på ved en god controller, er det grip den giver dig. Det skal føles ligesom en controller, den skal ligge godt i hånden og være let at tage med sig rundt. Den anden ting er trigger systemet, virker det godt eller vil man med tiden opleve slid på dem? Det er især vigtigt, fordi de giver mere plads til dig som gamer, dvs. at du med din PUBG Mobile controller får endnu nemmere ved at navigere rundt i spillene. 

Universale controllers er ofte nemme at sætte op, men skulle der alligevel være lidt problemer med opsætningen af trigger systemet, så har vi lavet en hurtig startguide til dig her. For lige at nævne det, så vil du altid med disse controllers, kunne spille andre spil med custom hud indstillinger. Det kunne være spil som eksempelvis Call of Duty Mobile eller Fortnite Mobile. Listen er utrolig lang, skulle du blive træt af PUBG Mobile.

HVILKEN PUBG CONTROLLER SKAL DU VÆLGE?

Jeg har valgt at vise dig 3 forskellige controllers, da alle 3 har nogle unikke features som er unikke for en gamer. Er du til en billig start controller, som stadig virker godt? Så skal du have vores Trail Controller. Vil du derimod ikke gå på kompromis med noget, så er det klart en SmartPlay MVP Edition Controller du skal have fingrene i. Der er her tale om en controller vi selv har designet ud fra de ting, vi mener en smartphone mangler for at være den ultimative gaming enhed. Til sidst er der vores Pradtor controller, som med dens vilde look ligner et bæst uden lige. Det er nok den flotteste controller, med et de bedste greb på markedet.

Tager man et nærmere kig på SmartPlay MVP Edition controller, så finder man hurtigt ud af, hvorfor det er en en af de mest populære på markedet. Der er her tale om en controller til 149 kr. der har det hele – Ergonomisk greb, 2 ekstra triggers, silikone beskyttelse, holder til at stille mobilen under streaming og meget mere. Der skabes utrolig meget værdi for pengene.

Ser man derimod på Trail Controlleren, så er der tale om en prøve controller. Der er har tale om en kvalitets controller til en skarp pris (29 kr. + fragt). Tanken bag, er at du skal kunne købe en controller og se om mobil gaming overhovedet er noget for dig.

De har dog allesammen en ting til fælles, at de er gode som PUBG Mobile controller 🔥

SPILLER DU PUBG MOBILE PÅ IPAD ELLER IPHONE?

Hvis du spiller PUBG mobile på IOS enheder som iPad eller iPhone, så kan du altid gøre brug af en controller med analoge triggers. Grunden til dette, er at PUBG Mobile har inkorporeret custom hud i deres spil, derved kan man altid tilkoble eksterne triggers.

Men af gode grunde, så kan man ikke bruge en mobil controller til sin iPad. Derimod skal du have fingrene i en til tablet. Vi har på nuværende tidspunkt et godt udvalg du kan vælge imellem – både med elektriske- og analog triggers, som alle kan bruges til iPad.

Du kan finde alle tablet controllers her 🎮

Vil du holdes opdatere?

Så bliv en del af vores gaming klub og få ekslusive rabatter, nyheder og meget mere.

Du vil også kunne lide

Call-of-duty-mobile-controller
Controllers

Call of Duty Mobile controller

Du har helt sikkert spillet Call of Duty mobile i lidt tid nu og findet ud af en controller er det næste skridt. Heldigvis behøver du ikke længere lede, vi har opsat vores 3 favoritter, så du nemt kan vælge.

Læs mere
Presse

Snak om mobil gaming i Go’ Morgen Danmark på TV2

Vidste du godt at Joey Moe er verdens bedste til at spille på mobilen? – Nej vel? Mere præcis, så er Joey Moe verdens bedste til at spille med en bestemt hero i Mobile Legends. Et spil der har mere end 70.000.000 aktive spillere månedligt.

Læs mere
mobilspil
BLIV EN AF DE FØRSTE

BUDDIES

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv holdt opdateret med lignende nyheder indenfor mobil gaming.