GAMER PACKS

Vi har samlet vores gaming udstyr i unikke gaming packs med gode besparelser. Packs er en måde, hvor du kan få mere for pengene og sikre det rette udstyr til gaming med alle dine venner eller familie – enten på smartphone eller tablet. Vi udvider løbende med nye gaming packs, for hele tiden at imødekomme vores kunders efterspørgelse.

HVAD ER GAMING BUNDLES?

Gaming bundles er kommet for at blive, og der findes mange afskygninger. Det de allesammen har tilfælles, er at man har sammensat gaming udstyr og prissat det til en god pris. Det samme er tilfældet med SmartPlay gaming bundles, her sammensætter vi vores udstyr i unikke pakker, hvor du kan spare penge på det bedste mobile gaming udstyr.

Vi opdaterer løbende, men lige nu er der især besparelser at hente, hvis dig og dit team, enten skal have en Squad Pack eller Duo Pack. Her har vi taget vores bestseller, SmartPlay MVP Edition Controller og banket pakken ned til vandvittig pris, så i ikke skal gå på kompromis med udstyret. Mobil gaming handler ofte om at have udstyret i orden, så kan 100% kan fokusere på at vinde.

GAMING BUNDLES – GO ELLER NO GO?

Vi prøver løbende at lave nogle fede gaming bundles til den mobile gamer. Det vil sige det samme kvalitets udstyr bare til billigere penge. Derfor kan det klart anbefales at købe et gaming bundle, hvis det passer til dine ønsker. Der er tale om de samme produkter, bare sammensat, så du ikke selv behøver det, det vil sige, at du både sparer penge og tid.

Alle vores gaming bundles har en ting tilfælles, at du aldrig går på kompromis med kvaliteten på udstyret. Det vigtigste for os, er at alt vores gaming udstyr forbedrer gamingoplevelsen på mobil eller tablet, da vi selv har gamet med og uden controller. Derfor ved vi hvor stor en forskel det helt rigtige udstyr gør.

MOBILT GAMING UDSTYR TIL SKARPE PRISER

Vi har lavet vores gaming bundles for at du kan spare gode penge på dit udstyr til mobil gaming. Det handler om at finde de rigtige tilbud, uden at gå på kompromis med kvaliteten af de produkter som man køber. Gaming bundles bliver sammensat i alle prisklasser og derfor er der noget til enhver smag, hvad enten man gamer intensivt eller for sjov i ny og næ.