Stiwen89 unboxer vores MVP Edition

Stiwen89-unboxing
WHAT! Det er fedt! - Sådan lød Stiwen89 da han prøvede Fortnite med vores MVP Edition controller.

STIWEN89 THE FORTNITE GAMER

Vi kom i snak med Stiwen89 og han havde længe spillet Fortnite på hhv. computer også begyndt på det stille og roligt i mobil universet. Her er det primært når han er på farten og skal fordrive tiden med en af hans favoritter.

Derfor henvendte vi os hos ham, blandt andet for at støtte en mindre streamer også samtidig høre han ærlige mening om vores controller. Det er altid spændende at høre, om andre synes det samme som en selv.

En ting er helt sikker, Stiwen89 kommer aldrig til at spille Fortnite på mobilen uden controller igen.

I videoen unboxer han også noget du måske finder helt ukendt, men som kan være essentielt for at destruere sine modstandere. Vi vil ikke røbe for meget, men man kan se det på billedet nedenfor. GLHF med videoen champ.

Hvis du gamer på mobilen og aldrig har prøvet en controller, så er det ligesom at spise peanutbutter uden syltetøj. Vi sad selv dengang vi fik ideen til SmartPlay MVP Edition med den samme struggle som du har nu. Man kan ikke spille ordentlig uden en controller, ligemeget hvor mange forsøg man giver det.

Heldigvis for dig har vi skudt prisen helt i bund på vores SmartPlay MVP Edition controller, uden at der er gået på kompromis med kvaliteten. Det vil sige at du kan købe den til kun 149 kr. på vores webshop.

Læs mere om SmartPlay MVP Edition Controlleren.

Vil du holdes opdatere?

Så bliv en del af vores gaming klub og få ekslusive rabatter, nyheder og meget mere.

Du vil også kunne lide

pubg-mobile-controller
Controllers

PUBG Mobile Controller

Hvad er det vigtigste når du spiller på din smartphone? At du kan kan navigere ordentligt eller måske skyde og sigte på samme tid? Alt det giver en PUBG Mobile controller dig, og derfor skal du have en.

Læs mere
Call-of-duty-mobile-controller
Controllers

Call of Duty Mobile controller

Du har helt sikkert spillet Call of Duty mobile i lidt tid nu og findet ud af en controller er det næste skridt. Heldigvis behøver du ikke længere lede, vi har opsat vores 3 favoritter, så du nemt kan vælge.

Læs mere
mobilspil
BLIV EN AF DE FØRSTE

BUDDIES

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv holdt opdateret med lignende nyheder indenfor mobil gaming.