Stiwen89-unboxing

Stiwen89 unboxer vores MVP Edition

STIWEN89 THE FORTNITE GAMER

Vi kom i snak med Stiwen89 og han havde længe spillet Fortnite på hhv. computer også begyndt på det stille og roligt i mobil universet. Her er det primært når han er på farten og skal fordrive tiden med en af hans favoritter.

Derfor henvendte vi os hos ham, blandt andet for at støtte en mindre streamer også samtidig høre han ærlige mening om vores controller. Det er altid spændende at høre, om andre synes det samme som en selv.

En ting er helt sikker, Stiwen89 kommer aldrig til at spille Fortnite på mobilen uden controller igen.

I videoen unboxer han også noget du måske finder helt ukendt, men som kan være essentielt for at destruere sine modstandere. Vi vil ikke røbe for meget, men man kan se det på billedet nedenfor. GLHF med videoen champ.

https://www.youtube.com/watch?v=Kdy5_Znc6GU&t=8s

Hvis du gamer på mobilen og aldrig har prøvet en controller, så er det ligesom at spise peanutbutter uden syltetøj. Vi sad selv dengang vi fik ideen til SmartPlay MVP Edition med den samme struggle som du har nu. Man kan ikke spille ordentlig uden en controller, ligemeget hvor mange forsøg man giver det.

Heldigvis for dig har vi skudt prisen helt i bund på vores SmartPlay MVP Edition controller, uden at der er gået på kompromis med kvaliteten. Det vil sige at du kan købe den til kun 149 kr. på vores webshop.

Læs mere om SmartPlay MVP Edition Controlleren.

COPYRIGHT 2022 // SMARTPLAY