TRIGGERS & NAVIGATORS

Gør det nemmere for dig selv at spille på din tablet eller smartphone, enten i form af triggers eller navigators. De hjælper dig med at navigere og øge din præcision in-game. Begge dele er simpelhen et must hvis du gerne vil have det bedste gaming setup til mobil eller tablet, og noget vi aldrig selv gamer uden.

HVAD ER TRIGGERS?

Triggers er oftest de to punkter som kommer til at reagere som L1 og L2 på en playstation controller. En trigger er nøjagtig det samme og giver dig muligheden for at bruge to ekstra fingre, når du gamer på mobilen. Det gør at dine tommelfingre er frie til at navigere rundt i spillet uden problemer. Vores ærlige mening er, at man ikke kan spille ordentlig på mobilen uden enten triggers på din mobil controller eller med triggers ved siden af. Det samme gælder selvfølgelig også med en tablet controller.

Man kan oftest også kombinere triggers og eksempelvis navigators med nogle controllers ligesom vores transformer controller. Fordi vi selv er vilde med kombinationen, har vi faktisk valgt at lave et travel kit og give en lille ekstra rabat når du kommer dem sammen.

HVORDAN FUNGERER NAVIGATORS?

Triggers er ofte en nødvendighed ved mobil gaming, hvorom at navigators ofte bliver negilegeret fordi men mange ikke tror de er nødvendige. Kort fortalt fungerer en navigator som styrepinden. Ofte vil man opleve over længere gaming sessions at ens fingre bliver svedige fordi de ligger på skærmen heletiden. Dette kan du hurtigt komme til livs med en navigator du bare ligger på skærmen.

For os hos SmartPlay er det ligesom triggers, en nødvendighed at have en god navigator. Ellers har du simpelhen ikke fået det fulde ud af mobil gaming endnu.

VIRKER TRIGGERS & NAVIGATORS TIL ALT?

Primært virker triggers & navigators til spil med custom hud funktioner. Det vil sige at du selv kan vælge hvor på skærmen man laver forskellige actions som at skyde eller gå. Dog skal du være opmærksom på hvilket udstyr du bruger sammen med triggers & navigators. Ofte har mange controllers allerede triggers tilkoblet og derfor er det ikke nødvendigt at købe seperat. Samtidig er der nogle controllere som ganske enkelt ikke har plads til alle former for triggers. Derfor råder vi dig til at være ekstremt opmærksom på hvad du køber, vi skriver altid under produktet hvad den er kompatibel med.