Tilbud

Travel Kit

DKK 237 DKK 199

SmartPlay Juggernaut Navigator
SmartPlay Transformer Controller
Transformer-controller-produktbillede-5
1 × SmartPlay Transformer Controller
DKK 119
SmartPlay Ultra Triggers
SmartPlay-ultra-triggers-produktbillede-3
1 × SmartPlay Ultra Triggers
DKK 79

På lager

SMARTPLAY TRAVEL KIT

Er du gameren, som tager spillet med ud i virkeligheden? Med vores SmartPlay Travel Kit er det nem og hurtigt at omdanne din smartphone til en portabel gaming enhed. Med en kombination mellem SmartPlay Juggernaut Navigator, SmartPlay Ultra Triggers og SmartPlay Transformer Controller er du klar til at føre dit hold til sejr! Denne kombination er vores ultimative favorit. Vi elsker at være på farten, og derfor skulle vi have et setup, som nemt og hurtigt kunne påmonteres, så vi kunne tage et spil uden at skulle være begrænset af at være derhjemme.

SmartPlay-juggernaut-navigator-produktbillede-1

JUGGERNAUT NAVIGATOR

Oplev perfekt navigation i dit map. Juggernaut navigatoren er udstyret med to kraftige sugekopper, så du er sikker på, at den ikke falder af – omend du sidder i bilen, toget eller flyet. Samtidig har Juggernaut navigatoren en flip-funktion, så du har mulighed for at vippe den op, hvis ikke du skal bruge den – eller bliver nødt til at gribe ind med din egen tommeltot.

SmartPlay-ultra-triggers-produktbillede-1

ULTRA TRIGGERS

Det er ikke uden grund, at disse triggers hedder Ultra. Det er nogle fantastiske triggers, som passer på alle smartphones. De er nemme at påmontere og så ligger de rigtig godt i hånden. Fun-fact er, at disse navigators er været en del af vores varesortiment siden SmartPlays oprindelse. Et triggersæt, som med garanti vil kunne revolutionere din gaming oplevelse.

Transformer-controller-produktbillede-3

TRANSFORMER CONTROLLER

En controller, som kan pakkes sammen så den passer ned i lommen. Det er lige, hvad den rejsende gamer har brug for. Den er nem at have med omend du er på vej på bilferie til Italien eller blot skal over til din kammerat. Får du nok af at spille, er controlleren udstyret med et stander-system, så du kan stille den på en flad overflade og streame film, serier mv.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Travel Kit”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *