Tilbud

4-PACK Gaming Finger Gloves

DKK 49

Med vores Gaming Finger Gloves vil du altid være sikret det bedste aim og præcision når du spiller på din smartphone eller tablet.

De her Fingerhandsker er lavet i et ledende materiale, som gør at selv den mindste reaktion vil blive opfanget i sensorerne i din skærm.
Derudover er de varme- og sved absorberende, så du altid er sikret optimal performance når du spiller på din enhed.

4-PACK Gaming Finger Gloves indeholder 4 stk. fingerhandsker.

Udsolgt

Kategori: Tag:

Beskrivelse

4-PACK Gaming Finger Gloves

Gaming finger gloves, også kaldet fingerhandsker eller gamer handsker, så er du klar til mange timers spil på enten din smartphone eller tablet. Fingerhandskerne er universal og passer til de fleste fingre og mobilenheder. Dertil vil man også kunne bruge den med alle mobil controllers, hvor man med fingrene navigere og sigter på skærmen.

Gaming handskerne er lavet i nylon af højeste kvalitet og et materiale som er ledende, så sensorerne i din skærm bedre opfanger dine bevægelser. Derudover er de varme- og sved absorberende så du kan opretholde en høj performance i mange timer.

Spiller du spil som Fortnite, Call of Duty, PUBG eller andre med custom HUD, vil vi klart anbefale dig at opgradere din spiloplevelse med et sæt SmartPlay Gaming Finger Gloves.

4-PACK Gaming Finger Gloves indeholder 4 stk. fingerhandsker.

Yderligere information

Vægt 10 g
Anbefalede spil

Fortnite, PUBG Mobile, Call of Duty Mobile, Minecraft, GTA, Passer til alle spil som spilles vertikal, Spil med custom HUD indstillinger

Bemærkning

Smartphone medfølger ikke, Vi gør opmærksom på at spiloplevelsen kan varierer fra mobilenhed til mobilenhed. Vi anbefaler at anvende originalt panserglas når gaming udstyr anvendes.

Producent

SmartPlay

Enhedstype

Controller, Navigator, Triggers

Farve

Sort

Kompatibel med

Android, IOS & Android enheder, Smartphones, Smartphones: 4-6.3", Tablets

Opsætningsguide til diverse spil

https://smartplay.dk/hjaelp-til-opsaetning/