M100 Bluetooth Controller

DKK 299

Har du drømt om at tage din computer eller Playstation med på farten? Nogle gange skal bare man udleve sine drømme. Med vores nye bluetooth controller kan du omdanne din smartphone til en portable gaming enhed og kan spille dine favoritspil.

  • Virker til Android smartphones
  • Hurtig og lagfri bluetooth frekvens
  • Mest populære bluetooth controller

Udsolgt

M100 Bluetooth Controller

En bluetooth controller behøver ikke nødvendigvis erstatte gaming på computeren som vi kender det, men derimod være et fedt supplement til at kunne tage gamingen med på farten som underholdning.

De fleste kan sikkert huske tilbage på dengang alle havde en PSP eller Gameboy. Det var tider hvor man frit kunne game i bussen, toget eller bilen. Lige netop denne frihed ved mobil gaming kan du selv genskabe ved vores M100 bluetooth controller.

Bluetooth controller er af højeste kvalitet og har gennemgået flere designtest for at sikre den bedste gaming oplevelse. Du vil hurtigt bemærke den hurtige manøvring de 2 styrepinde giver dig, så du nemt kan game i flere timer.

Hos SmartPlay anbefaler vi primært at du bruger en bluetooth controller til spil som GTA og Minecraft. Her får du den helt rigtige oplevelse ved at du bliver en del af spiller. Hvorimod at vores SmartPlay MVP Controller er formidabel til FPS spil, som Call of Duty, Fortnite og Pubg, fordi man har får den bedste føling ved spille da man bruger sine egne fingre til at navigere og sigte.

Vægt 499 g
Kompatibel med

Android, Smartphones: 4-6.3"

Anbefalede spil

Minecraft, GTA

Enhedstype

Controller

Farve

Sort

Specifikationer

ABS låsesystem, Silikone

Pakken indeholder

1 x PSP Bluetooth Controller, 1 x hard strap, 1 x Micro USB kabel, 1 x user manual

Opsætningsguide til diverse spil

https://smartplay.dk/hjaelp-til-opsaetning/

Bemærkning

Smartphone medfølger ikke, Vi gør opmærksom på at spiloplevelsen kan varierer fra mobilenhed til mobilenhed. Vi anbefaler at anvende originalt panserglas når gaming udstyr anvendes.

1 anmeldelse af M100 Bluetooth Controller

  1. Troels Frimer

    Er vild med deres controller !!! Det har gjort mobil gamingen på togturene så meget bedre 🙂

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *