Memo 6 Fingers Controller

DKK 249

Med en Memo 6-Finger Controller, kan du nu bruge op til 6 funktioner på en gang i spil. Det vil sige, at du har en markant fordel i forhold til andre tablet gamers uden controlleren, fordi de primært kun kan bruge 2 funktioner på en gang.

  • Udvidet system med 4 triggers
  • Universal controller til tablets
  • Ergonomisk og behageligt greb

Udsolgt

Memo 6-Finger Controller

Denne controller er én af markedets bedste tablet controllere. Memo 6-finger controlleren er udarbejdet i ABS-plast og har aluminiums-triggers med gummi-pads, som sikrer, at du ikke ridser din skærm. Mange tablet- og mobilspil kan godt sluge en del strøm, men her kommer memo 6-finger controller dig på forkant. Der er lavet hul i siden, så du kan have din tablet sat til opladning imens du spiller.

Låsesystemet er belagt med et tyndt lag silikone, som slutter tæt om din tablet, når du skruer triggeren fast. Med memo 6-finger controller får du en formidabel spiloplevelse, hvor der er lagt vægt på funktionalitet, design og brugervenlighed.

Hvis du ønsker at gøre endnu mere ud af spiloplevelsen, så kan du også købe en Agility navigator eller Gamning Finger Gloves for at mindske dårlig performance ved svedige hænder. Det er et hyppigt problem ved længere gaming sessioner, hvor ens smartphone kan blive varm.

Vægt 250 g
Anbefalede spil

Fortnite, PUBG Mobile, Call of Duty Mobile

Kompatibel med

IOS & Android enheder

Producent

Memo

Enhedstype

Controller

Farve

Sort

Specifikationer

ABS låsesystem, Ergonomisk greb, Silikone

Pakken indeholder

1 x Memo 6-Finger controller sæt (højre og venstre)

Opsætningsguide til diverse spil

https://smartplay.dk/hjaelp-til-opsaetning/

Bemærkning

Smartphone medfølger ikke, Vi gør opmærksom på at spiloplevelsen kan varierer fra mobilenhed til mobilenhed. Vi anbefaler at anvende originalt panserglas når gaming udstyr anvendes.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Memo 6 Fingers Controller”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Udsolgt

PASSER SAMMEN MED