Juggernaut Navigator

DKK 39

En SmartPlay Juggernaut Navigator er ligesom en styrepind til Playstation. Den gør det nemmere for dig at styre i spillet, da man ofte vil opleve fugtige fingre, som ikke glider hen af skærmen. Den har både sugekopper og en vippefunktion.

Ryd

SMARTPLAY JUGGERNAUT NAVIGATOR

Med SmartPlay Juggernaut Navigator bliver du hurtigt kampdygtig og klar til vinde mange winner winner chicken dinners! Du fastmonterer navigatoren med de to indbyggede sugekopper på din smartphone eller tablet. Samtidig har navigatoren en indbygget vippearm, så du kan skubbe navigatoren til side, når den ikke skal benyttes. SmartPlay Juggernaut Navigatoren passer med de fleste smartphones og tablets og skal blot indstilles så den passer til det spil, som er din favorit. Juggernaut Navigatoren er ét af produkterne i vores Travel Kit, som passer perfekt til gameren-på-farten. Er det første gang du gamer på din smartphone, så kan du se en lise over vores spilanbefalinger samt en opsætningsguide her. Navigatoren fåes i 3 forskellige farver – rød, sølv og guld.

Anbefalede spil

Fortnite, PUBG Mobile, Call of Duty Mobile, Minecraft, GTA

Kompatibel med

IOS & Android enheder, Smartphones, Tablets

Enhedstype

Navigator

Farve

Guld, Rød, Sølv

Opsætningsguide til diverse spil

https://smartplay.dk/hjaelp-til-opsaetning/

Bemærkning

Smartphone medfølger ikke, Vi gør opmærksom på at spiloplevelsen kan varierer fra mobilenhed til mobilenhed. Vi anbefaler at anvende originalt panserglas når gaming udstyr anvendes.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Juggernaut Navigator”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ryd